• HOS OS KAN DU FÅ LØST ALLE
    TYPER REGNSKABSMÆSSIGE OPGAVER
  • SOM KUNDE HOS REVISOREN I HØRVE
    ER DU SIKRET EN KVALIFICERET SAMARBEJDSPARTNER
  • VI UDFØRER REVISOROPGAVERNE
    MED FAGLIGHED OG EKSPERTISE

SKATTERÅDGIVNING FOR SELVSTÆNDIGE

Driver du virksomhed, og har du brug for kompetent skatterådgivning? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos REVISOREN I HØRVE har vi mere end 25 års erfaring inden for vores fag, og vi stiller gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed for dig, hvis du har brug for hjælp til skat.

Vi henvender os primært til små og mellemstore virksomheder i Holbæk, Kalundborg og omegn.

FÅ PROFESSIONEL HJÆLP TIL SKAT


Som selvstændig kan der være meget, som man skal sætte sig ind i. Der gælder både i forhold til virksomhedens skatteforhold samt sine private skatteforhold, hvis man driver en enkeltmandsvirksomhed. Der er derfor rigtig mange virksomhedsejere, der har brug for professionel hjælp til selvangivelse og lignende.

Det kan tage rigtig lang tid at sætte sig ind i de danske skatteregler, især hvis det ikke ligger inden for ens kernekompetencer. I stedet for selv at bruge tid på at finde den nødvendige information kan du få kompetent skatterådgivning hos os. Vi har mere end 25 års erfaring som revisorfirma, og vi kender således alt til de gældende regler og muligheder i forbindelse med skat, fradrag og så videre.

Med vores hjælp kan du således bruge din tid på det, du er bedst til – for eksempel at drive din virksomhed. Vi kan også tilbyde vores hjælp i forbindelse med:

Du kan med andre ord udlicitere alt dit regnskabsarbejde til os, REVISOREN I HØRVE.

KONTAKT OS FOR KOMPETENT SKATTERÅDGIVNING


Har du brug for kompetent skatterådgivning i forbindelse med din virksomhed, er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os.

YDELSER

REVISOREN I HØRVE

Vi kan løse alle typer regnskabsmæssige opgaver, der er nødvendige for at drive din forretning og holde overblikket over økonomien.

REVISOREN I HØRVE

Hørve Stationsvej 7 – 4534 Hørve

Find os her

TELEFON: 59 64 03 00
Mail: info@revisoren.dk
CVR.NR: 94426456