• HOS OS KAN DU FÅ LØST ALLE
  TYPER REGNSKABSMÆSSIGE OPGAVER
 • SOM KUNDE HOS REVISOREN I HØRVE
  ER DU SIKRET EN KVALIFICERET SAMARBEJDSPARTNER
 • VI UDFØRER REVISOROPGAVERNE
  MED FAGLIGHED OG EKSPERTISE

REVISOREN I HØRVE TILBYDER REVISION MED 25 ÅRS ERFARING

Driver du virksomhed, og har du brug for professionel hjælp til revision? Leder du efter en revisor i nærheden af Kalundborg eller Holbæk, som kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rette revisorfirma.

Hos REVISOREN I HØRVE har vi i mere end 25 år hjulpet både små og mellemstore virksomheder og organisationer på Vestsjælland, og vi står også gerne klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for vores ekspertise og erfaring inden for revision.

REVISOR DER LØSER ALLE REGNSKABSMÆSSIGE OPGAVER


Vi kan løse alle typer regnskabsmæssige opgaver. Det kan for eksempel være:

 • Revision
 • Bogføring
 • Administrativ rådgivning
 • Skatterådgivning
 • Udarbejdelse af budgetterer, årsregnskaber og skatteregnskaber.

Når du vælger os som din revisor, vil du altid være i tæt dialog med den revisor, der bliver tilknyttet din virksomhed. Det giver os et indgående kendskab til din branche og din virksomhed, og det sikrer dig en professionel og individuel rådgivning i forbindelse med din revision.

Som kunde hos os hos REVISOREN I HØRVE får du således også en samarbejdspartner, som du kan sparre med for at udvikle din virksomhed.

HVAD KOSTER REVISION?


Vores priser på revision afhænger i høj grad af, hvor mange opgaver du har brug for vores hjælp til, og hvor meget vi skal hjælpe dig. Hvis du kunne tænke dig en specifik pris, der matcher lige netop dine behov, er du således altid meget velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud.

KONTAKT REVISOREN I HØRVE OG HØR MERE ELLER INDHENT ET TILBUD


Vi ser frem til at høre fra dig, hvis du ønsker at høre mere om vores arbejdsområder, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud.

YDELSER

REVISOREN I HØRVE

Vi kan løse alle typer regnskabsmæssige opgaver, der er nødvendige for at drive din forretning og holde overblikket over økonomien.

REVISOREN I HØRVE

Hørve Stationsvej 7 – 4534 Hørve

Find os her

TELEFON: 59 64 03 00
Mail: info@revisoren.dk
CVR.NR: 94426456