• HOS OS KAN DU FÅ LØST ALLE
    TYPER REGNSKABSMÆSSIGE OPGAVER
  • SOM KUNDE HOS REVISOREN I HØRVE
    ER DU SIKRET EN KVALIFICERET SAMARBEJDSPARTNER
  • VI UDFØRER REVISOROPGAVERNE
    MED FAGLIGHED OG EKSPERTISE

MOMSREGNSKAB – BEREGNING OG INDBERETNING AF MOMS

Har du brug for professionel hjælp til at udarbejde din virksomheds momsregnskab, så står vi hos REVISOREN I HØRVE klar til at hjælpe dig. Vi har mere end 25 års erfaring inden for revision og regnskab for små og mellemstore virksomheder, og vi løser blandt andet mange regnskabsmæssige opgaver for virksomheder beliggende i Holbæk, Kalundborg eller i andre nærliggende områder. Skal vi også hjælpe dig med dit momsregnskab?

HVAD ER ET MOMSREGNSKAB?


Et momsregnskab er en beregning af, hvor meget din virksomhed skal betale i moms. Hvis din virksomhed har flere udgifter end indtægter, kan det også være, at du skal have penge tilbage i moms.

Moms udgøres af henholdsvis købsmoms og salgsmoms. Købsmoms er moms på de varer eller ydelser, som du selv har købt, hvorimod salgsmoms er momsen på de varer eller ydelser, som du har solgt. Momsen er ikke dine penge, og de skal derfor betales til skat, hvis der er et overskud, og det er det, som et momsregnskab kan fortælle dig – nemlig hvor meget du skal betale til skat af din moms.

Momsregnskabet kan også give dig en indikator for, om du har en sund forretning. Hvis du for eksempel omsætter for mere, end du køber for, kan det være et tegn på, at du har en sund virksomhed. Køber du omvendt for mere, end du omsætter for, kan det være et tegn på, at der er nogle forhold i din virksomheds økonomi, som du skal have undersøgt nærmere.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ VORES HJÆLP


Hvis du ikke har tid, forstand eller interesse i at sætte dig ind i din virksomheds momsforhold, så kan vi hjælpe dig, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på, hvor meget det vil komme til at koste dig.

YDELSER

REVISOREN I HØRVE

Vi kan løse alle typer regnskabsmæssige opgaver, der er nødvendige for at drive din forretning og holde overblikket over økonomien.

REVISOREN I HØRVE

Hørve Stationsvej 7 – 4534 Hørve

Find os her

TELEFON: 59 64 03 00
Mail: info@revisoren.dk
CVR.NR: 94426456