• HOS OS KAN DU FÅ LØST ALLE
    TYPER REGNSKABSMÆSSIGE OPGAVER
  • SOM KUNDE HOS REVISOREN I HØRVE
    ER DU SIKRET EN KVALIFICERET SAMARBEJDSPARTNER
  • VI UDFØRER REVISOROPGAVERNE
    MED FAGLIGHED OG EKSPERTISE

LØNSERVICE: KORREKT UDBETALING AF LØN TIL DINE ANSATTE

Har du endelig fået ansat dine første medarbejdere, og er du i tvivl om, hvordan du skal udbetale løn til dem? Har du allerede haft ansatte i et stykke tid, men er du træt af at bruge tid på selv at indberette og udbetale deres løn? Så kan vi hos REVISOREN I HØRVE hjælpe dig.

Vi tilbyder professionel lønservice for små og mellemstore virksomheder i Kalundborg, Holbæk og andre steder på Vestsjælland, og vi står også gerne klar til at hjælpe dig, så du kan sikre dig, at du får udbetalt den rigtige løn til dine ansatte.

SPAR TID OG PENGE MED VORES LØNSERVICE


Med vores professionelle lønservice kan du spare både tid og penge på dine ansattes løn, og du vil således få tid i din hverdag til at lave nogle af de ting, som du selv synes er sjovere, eller som du er bedre til end løn og regnskaber. Samtidig kan du også sikre dig, at dine ansatte får udbetalt den helt rigtige løn, som de har krav på, og som I har aftalt.

Det kan både være en fordel, hvis du har mange ansatte, men også hvis du har få. Hvis du enten skal til eller lige har ansat din første medarbejder, kan der nemlig være mange regler og processer, som du skal sætte dig ind i, hvorimod lønudbetaling til mange ansatte kan være tidskrævende. Derfor tilbyder vi vores lønservice til dig, uanset om du har få eller mange ansatte.

KONTAKT OS OG FÅ PROFESSIONEL HJÆLP TIL UDBETALING AF LØN


Har du brug for professionel hjælp til udbetaling og indberetning af løn til dine ansatte, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du ved, hvor meget vores hjælp vil komme.

YDELSER

REVISOREN I HØRVE

Vi kan løse alle typer regnskabsmæssige opgaver, der er nødvendige for at drive din forretning og holde overblikket over økonomien.

REVISOREN I HØRVE

Hørve Stationsvej 7 – 4534 Hørve

Find os her

TELEFON: 59 64 03 00
Mail: info@revisoren.dk
CVR.NR: 94426456