• HOS OS KAN DU FÅ LØST ALLE
    TYPER REGNSKABSMÆSSIGE OPGAVER
  • SOM KUNDE HOS REVISOREN I HØRVE
    ER DU SIKRET EN KVALIFICERET SAMARBEJDSPARTNER
  • VI UDFØRER REVISOROPGAVERNE
    MED FAGLIGHED OG EKSPERTISE

BOGFØRING FOR SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER

Har du brug for professionel hjælp til bogføring i din virksomhed? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos REVISOREN I HØRVE har vi 25 års erfaring inden for blandt andet årsregnskab, momsregnskab og bogholderi, og vi stiller gerne vores ekspertise og erfaring til rådighed, hvis du har brug for hjælp til bogføring.

Vi servicerer hovedsageligt mindre og mellemstore virksomheder i Kalundborg, Holbæk og andre omkringliggende områder, og vi kan være behjælpelige med alt fra bogføring til administrativ rådgivning.

BRUG DIN TID PÅ DET DU ER GOD TIL


Der er i særlig høj grad rigtig mange selvstændige, der vælger at kaste sig ud i bogføring på egen hånd, men det medfører typisk, at fokus bliver fjernet fra det, som det egentlig handler om – nemlig at få tjent penge ind til virksomheden og gøre det, som man er bedst til – at drive sin forretning.

Derfor kan du med stor fordel vælge at overlade dit bogholderi til vores bogholder, så du kan bruge din tid på at udvikle og drive din forretning. Med vores hjælp kan du samtidig også være helt sikker på, og ikke mindst tryg ved, at din bogføring bliver udført korrekt og til tiden.

KONTAKT OS OG FÅ EN PRIS PÅ HJÆLP TIL BOGFØRING


Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har brug for hjælp til bogføring, og hvis du kunne tænke dig at høre om vores priser eller indhente et uforpligtende tilbud på vores ydelser og services.

Vi henvender os hovedsageligt til små og mellemstore virksomheder i Holbæk, Kalundborg og andre steder på Vestsjælland.

YDELSER

REVISOREN I HØRVE

Vi kan løse alle typer regnskabsmæssige opgaver, der er nødvendige for at drive din forretning og holde overblikket over økonomien.

REVISOREN I HØRVE

Hørve Stationsvej 7 – 4534 Hørve

Find os her

TELEFON: 59 64 03 00
Mail: info@revisoren.dk
CVR.NR: 94426456