• HOS OS KAN DU FÅ LØST ALLE
    TYPER REGNSKABSMÆSSIGE OPGAVER
  • SOM KUNDE HOS REVISOREN I HØRVE
    ER DU SIKRET EN KVALIFICERET SAMARBEJDSPARTNER
  • VI UDFØRER REVISOROPGAVERNE
    MED FAGLIGHED OG EKSPERTISE

ÅRSREGNSKAB UDARBEJDES OG INDBERETTES

REGNSKABSASSISTANCE MED 25 ÅRS ERFARING


Er det blevet tid til, at du skal udarbejde dit første årsregnskab, og ved du slet ikke, hvor du skal starte? Eller har du prøvet at udarbejde årsregnskab før, og kan du huske, hvor tidskrævende det var? Hvis du har brug for hjælp til henholdsvis udarbejdelse eller indberetning af dit årsregnskab, så står vi hos Revisoren i Hørve klar til at hjælpe dig.

Vi har over 25 års erfaring som revisorfirma, og vi tilbyder primært vores regnskabsassistance til små og mellemstore virksomheder i Kalundborg, Holbæk og omegn. Vi kan også hjælpe dig, hvis du har brug for kompetent hjælp til regnskab, revision, bogføring og så videre.

HVAD ER ET ÅRSREGNSKAB?


Et årsregnskab er en redegørelse for din virksomheds økonomiske aktiviteter i det forgangne regnskabsår. Det skal udarbejdes én gang om året, og det er en måde at gøre status over din virksomheds økonomi på.

Som selvstændig erhvervsdrivende har du i Danmark pligt til at føre regnskab over din virksomheds økonomi i form af et årsregnskab. Årsregnskabet fortæller dig blandt andet, hvordan forholdet mellem dine indtægter og udgifter er, ligesom du også vil kunne se, om du i løbet af året har indbetalt den rette skat.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG


Hvis du ønsker hjælp med årsregnskabet til en god pris, så er du kommet til den rette revisor. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på opgaven, som du kan tage stilling til.

Vi arbejder primært med erhverv, men vi kan også hjælpe private.

Kontakt os allerede i dag på telefon eller e-mail, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig. Vi kan svare på alle dine spørgsmål, så du kan tage et informeret valg.

YDELSER

REVISOREN I HØRVE

Vi kan løse alle typer regnskabsmæssige opgaver, der er nødvendige for at drive din forretning og holde overblikket over økonomien.

REVISOREN I HØRVE

Hørve Stationsvej 7 – 4534 Hørve

Find os her

TELEFON: 59 64 03 00
Mail: info@revisoren.dk
CVR.NR: 94426456