• HOS OS KAN DU FÅ LØST ALLE
    TYPER REGNSKABSMÆSSIGE OPGAVER
  • SOM KUNDE HOS REVISOREN I HØRVE
    ER DU SIKRET EN KVALIFICERET SAMARBEJDSPARTNER
  • VI UDFØRER REVISOROPGAVERNE
    MED FAGLIGHED OG EKSPERTISE

ÅRSREGNSKAB UDARBEJDES OG INDBERETTES

Er det blevet tid til, at du skal udarbejde dit første årsregnskab, og ved du slet ikke, hvor du skal starte henne? Eller har du prøvet at udarbejde årsregnskab før, og kan du huske, hvor tidskrævende og besværligt det var? Hvis du har brug for hjælp til henholdsvis udarbejdelse eller indberetning af dit årsregnskab, så står vi hos REVISOREN I HØRVE klar til at hjælpe dig.

Vi har over 25 års erfaring som revisorfirma, og vi tilbyder primært vores regnskabsassistance til små og mellemstore virksomheder i Kalundborg, Holbæk og omegn. Vi kan således også hjælpe dig, hvis du har brug for kompetent hjælp til regnskab, revision, bogføring og så videre.

HVAD ER ET ÅRSREGNSKAB?


Et årsregnskab er en redegørelse for din virksomheds økonomiske aktiviteter i det forgangne regnskabsår. Det skal således udarbejdes en gang om året, og det er en måde at gøre status over din virksomheds økonomi på.

Som selvstændig erhvervsdrivende har du i Danmark pligt til at føre regnskab over din virksomheds økonomi i form af et årsregnskab. Årsregnskabet fortæller dig blandt andet, hvordan forholdet mellem dine indtægter og udgifter er, ligesom du også vil kunne se, om du i løbet af året har indbetalt den rette skat.

HAR DU BRUG FOR VORES HJÆLP? KONTAKT OS I DAG


Hvis du har brug for vores hjælp til udarbejdelse af årsregnskab, så stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed for dig, så du kan bruge din tid på noget andet. Vi har mange års erfaring, og vi ved, hvordan et årsregnskab skal udarbejdes korrekt.

YDELSER

REVISOREN I HØRVE

Vi kan løse alle typer regnskabsmæssige opgaver, der er nødvendige for at drive din forretning og holde overblikket over økonomien.

REVISOREN I HØRVE

Hørve Stationsvej 7 – 4534 Hørve

Find os her

TELEFON: 59 64 03 00
Mail: info@revisoren.dk
CVR.NR: 94426456